• 0 274 311 2450
  • İstiklal Mh. Belediye Sk No:6/1. Pk:43800 Altıntaş / KÜTAHYA

Haber Detay

Biz Çalışacağız ::*::Altıntaş Kazanacak::*::

Biz Çalışacağız Altıntaş Kazanacak

Milletvekillerimiz, Sn.Ahmet Tan, Sn.İshak Gazel, Sn. Ceyda Çetin Erenler ile birlikte,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın;Fatih Dönmez'i TBMM'de makamında ziyaret ettik. Altıntaş Zafer Organize Sanayii Bölgemizin Doğalgaz ve Enerji Nakil hatları için teşekkür ettik. Altıntaş ilçemize Doğalgaz talebi dosyamızı sunduk. Sayın Bakanımıza ilçemize yapmış olduğu ve yapacak olduğu yardımlardan dolayı Altıntaş halkımız adına teşekkür ediyoruz.

BAŞKAN KÖŞESİ
Image Here

01.01.1960 tarihinde Altıntaş ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Zafertepeçalköy’de tamamladıktan sonra, Lise tahsilini 1979 yılında Kütahya İmam Hatip Lisesinde bitirdi, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Emniyet Teşkilatı’nda ülkemizin çeşitli bölgelerinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için görev yaptıktan sonra, 2004 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Zafertepeçalköy’de Belediye Başkanlığına aday gösterildi. % 43 oy alarak Belediye Başkanı seçildi. Beş yıl görev yaptıktan sonra 2009 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden tekrar Belediye Başkan adayı oldu ve % 65,16’lık rekor bir oy oranı ile yeniden Belediye Başkanı seçildi. 2014 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Altıntaş İlçemiz Belediye Başkan aday adayı oldu. 7 Haziran 2015 yılında yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Kütahya Milletvekili aday adayı oldu. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti Genel Merkezinin takdiri ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın onayı ile Altıntaş Belediye Başkan adayı oldu, Altıntaş Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

BAŞKANA MESAJ